Νέος Συμβουλευτικός Σταθμός Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ

Φέτος τα Χριστούγεννα τα Κλαμπ μας έχουν έναν ακόμη λόγο να είναι χαρούμενα και αισιόδοξα. Ο Δήμος Αθηναίων, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια του ΕΣΚΟΠΑ, φιλοξενεί στα Δημοτικά Ιατρεία στο Παγκράτι τον νέο Συμβουλευτικό Σταθμό για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από το αλκοόλ.

Τον Σταθμό θα στελεχώνουν ειδικοί σε θέματα αλκοολογίας (που είναι μέλη του ΕΣΚΟΠΑ), αλλά και εμείς, τα μέλη των Κλαμπ Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ, που είμαστε επίσης -με έναν ιδιαίτερο τρόπο- «ειδικοί», καθώς έχουμε βιώσει μέσα στην ίδια μας την οικογένεια προβλήματα που σχετίζονται με το αλκοόλ. Μιλώντας για τις δικές μας εμπειρίες και για τις προσπάθειές μας να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που εύκολα δημιουργεί το αλκοόλ μέσα στην οικογένεια, πιστεύουμε ότι μπορούμε να στηρίξουμε τον συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα.

Οι υπηρεσίες του Σταθμού παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μια και όλα τα μέλη του ΕΣΚΟΠΑ είναι εθελοντές.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Οικογενειών με Προβλήματα από το Αλκοόλ φιλοξενείται στα Δημοτικά Ιατρεία Παγκρατίου (Πρωταγόρα 3) και λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Τρίτη, από τις 16:00 έως τις 18:00.

Πληροφορίες: 210 7011948 και 210 7011949

Σχολιάστε